ASQAD MUXTORNING TARJIMA FAOLIYATIDAGI MAHORATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada Asqad Muxtorning hayoti va ijodi hamda tarjimonlik faoliyati, Sofoklning “Shoh Edip” asari tarjimasi haqida to‘xtalib o‘tilgan.