ҒЫЛЫМ МЕН БІЛІМНІҢ ДАРА КӨШБАСШЫСЫ – СЫРЫЛЫБЕКҚЫЗЫ САМАЛ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Бүгінгі ғылым мен технологияның дамуы – ұлттың өркениеттік болмысын, рухани қуатын, экономикалық әлеуетін айқындайтын басты көрсеткіштердің бірі.