ЕСЕНОВ УНИВЕРСИТЕТІ: АҚТАУДЫҢ БІЛІМ МЕН ИННОВАЦИЯ ОРТАЛЫҒЫ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Есенов университеті – Қазақстанның батыс өңіріндегі жетекші жоғары оқу орындарының бірі. Ақтау қаласында орналасқан университет білімнің, ғылымның және инновацияның үйлесімді дамуын қамтамасыз етіп, заманауи мамандарды даярлауға ерекше көңіл бөледі.