ҚАСИЕТТІ ҚАБИБОЛЛА СЫДИЫҚҰЛЫ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Қабиболла Сыдиықұлы (1934-2001) жылы Атырау облысының Жылой ауданында  дүниеге келген. Қазіргі Маңғыстау облысы, Бейнеу ауданының Қарақұм өңірінде. 1955 жылы Атырау оқытушылар институтының қазақ тілі мен әдебиеті бөлімінде, 1960 жылы Қазақ университетінің филиология факультетінің қазақ тілі мен әдебиеті бөлімінде білім алған.