YESSENOV UNIVERSITY БІЛІМ ОРДАСЫНДАҒЫ СӘУЛЕТІ СӘНІМЕН ҮЙЛЕСКЕН ДӘРІСХАНАЛАР (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Yessenov University білім ордасының қоғам болашағын тәрбиелейтін, мәдениет пен білімнің қайнарымен сусындататын эстетикалық талғамға сай жасақталып, корпус ішінің де әлемдік деңгейге сай білім, ағарту саласының мазмұнына сай безендірілуінің өзі көз сүйсіндіріп, көңілге қуаныш сыйлауда. Жоғары оқу орнының ажырамас бөлігі студенттеріміздің университет қабырғасында жүйелі де сапалы қызмет түрлерін еркін тұтынуы – білім беру ұйымы басқарушы құрамының кәсіби біліктіліктерінің жоғары деңгейден көрініп, өнімді еңбек етуімен тікелей байланысты.