АҚТАУДАҒЫ ЕҢ ӘДЕМІ АУЛА (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
YESSENOV UNIVERSITY оқу ордасының ауласына ене бергенде-ақ алдыңыздан қарсы алатын университет атауы жазылған әдемі тақтадан кейін эстетикалық талғаммен таңдалған және декоративтік мазмұны келіскен субұрқақ жанға жайлы көңіл-күй сыйлап тұр.