YESSENOV UNIVERSITY БОЙЫНША БОЛАШАҚ МҰҒАЛІМДЕРДІ КӘСІБИ ТҰРҒЫДА ДАЯРЛАУДА ІСКЕРЛІК ДАҒДЫЛАРЫН ҚАЛЫПТАСТЫРУ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Yessenov University сұранысқа ие мамандар даярлауда өлкеміздегі бірден-бір және бірегей оқу орны. Өмірдегі көп мамандықтардың ішінде жан-жақты білімділікті, икемділікті, шеберлікті, ерекше шәкіртжандылықты, мейірімділікті қажет ететін мамандық та – ұстаздық мамандығы.