YESSENOV TECHNOPARK – ИННОВАЦИЯ МЕН БІЛІМНІҢ ТОҒЫСҚАН ОРТАЛЫҒЫ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ағымдағы жылдың 2 желтоқсаны күні Yessenov University-де «Yessenov Forum: Тұрақтылық мағыналар» форумының аясында өңір үшін маңызды үш нысанның: «Yessenov Technopark» кешені,  жастар паркі және футбол стадионының ашылу салтанаты өтті.