ҒЫЛЫМ МЕН БІЛІМГЕ ӨМІРІН АРНАҒАН ТАБЫСТЫ ТҰЛҒА – ЭЛЬМИРА АЛТЫНБЕКҚЫЗЫ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Абдыкеримова Эльмира Алтынбекқызы 1974 жылы 12 тамызда Жамбыл облысы, Мерке ауданында туылған, ұлты қазақ, жоғары білімді.