АХМЕТ БАЙТҰРСЫНҰЛЫНЫҢ ҚАЗАҚ МЕМЛЕКЕТТІЛІГІ ДАМУЫНА ҚОСҚАН ҮЛЕСІ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Мақалада  Алаш қайраткерлерінің бірі  Ахмет Байтұрсынұлының қазақ мемлекеттілігінің қалыптасуына қосқан үлесі баяндалады.