YESSENOV UNIVERSITY БІЛІМ АЛУШЫЛАРЫНА АЛАШ МҰРАЛАРЫН ОҚЫТУ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Есенов университетінде білім алушыларға Алаш мұраларын  оқыту, зерделеу тұрақты жолға қойылған.