BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA INNOVATSION-INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf matematika darslarida innovatsion-interfaol metodlar va yangi pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘quvchilarning bilim sifatini oshirishga qaratilgan amaliy tavsiyalar beradi. Maqolada o‘qituvchilarning ilg‘or tajribalari, dars ishlanmalari va interaktiv mashqlar namunalari keltiriladi. Shuningdek, maqolada matematika darslarida o‘quvchilarning qiziqishini uyg‘otish, ularning mustaqil fikrlash va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish bo‘yicha maslahatlar beriladi. Maqola boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari, metodistlar va ta’lim sohasidagi mutaxassislar uchun foydali manba bo‘lishi mumkin.