“HIBAT-UL HAQOYIQ”DA KOMIL INSON TARBIYASIGA OID QARASHLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada Ahmad Yugnakiyning pandnoma ruhida yozilgan “Hibat-ul haqoyiq” asaridagi axloqiy qadriyatlardan namunalar keltirilgan. Ayniqsa, adibning ilm olish, til odobi va dunyoning o‘zgarib turishiga oid to‘rtliklari tahlil qilingan.