ROMANDA TARIXIY SHAXSLAR TALQINI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada taniqli o‘zbek yozuvchisi Omon Muxtorning “Navoiy va rassom Abulhayr” dilogiyasi haqida so‘z yuritilib, asosan, romandagi Navoiy obraziga, uning tasvir o‘ziga xosligi va tarixiy shaxs obraziga yondashuviga to‘xtalib o‘tilgan.