“OZOD” ROMANIDA RAMZIY OBRAZLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada taniqli o‘zbek yozuvchisi Isajon Sultonning “Ozod” romani obyekt qilib olingan bo‘lib, asardagi ramziy obrazlar, ularning roman matnidagi o‘rni va vazifasi haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.