BASLAWISH KLASS OQIWSHILARDIŃ DÓRETIWSHILIK QÀBILETIN RAWAJLANDIRIW (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Bul maqalada baslawısh klass oqıwshılarınıń dóretiwshilik qàbiletin rawajlandırıw haqqında maǵlıwmatlar berilgen.