TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI TADBIQ ETISH ORQALI O‘QUVCHILARNI INTELLEKTUAL IMKONIYATLARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Maqolada Sharq mutafakkirlari ijodida o`quvchilarning intellektual rivojlanishtirish tushunchalarining yoritilishi, yoshlarning intellektual imkoniyatini rivojlantirishning maqsadlari bayon etilgan.