IJTIMOIY TARMOQLARDA HIS-TUYG‘U IFODALOVCHI VOSITALAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Siz ushbu ilmiy tadqiqot orqali ijtimoiy tarmoq va platformalarda qay tarzda kulgichlardan foydalanish unumli ekanligini anglaysiz. Emoji, stiker, gif, kulgich kabilarning ham bir-biridan farqli jihatlari va umumiy xususiyatlari keltirib o‘tilgan.