"4K" MODELI ASOSIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING KREATIV FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim sinflarida o‘quvchilarning 4K modeli (kreativlik, kritik fikrlash, kommunikatsiya va kollaboratsiya) asosida ta’lim berish metodikasi yoritilgan. Tadqiqotda zamonaviy pedagogik yondashuvlar hamda eksperimental tahlillar asosida metodikaning samaradorligi ko‘rsatib berilgan.