ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ИНВЕСТИЦИОННОЙ ПОЛИТИКИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2025)
Maqolada O‘zbekistonda davlat investitsiya siyosatini amalga oshirishning asosiy yo’nalishlari,  investitsiya loyihalari samaradorligini oshirish va kelgusida bajarilishiga e’tibor qaratilgan vazifalar, loyiha boshqaruvi bo‘yicha xalqaro standartlarni joriy qilish maqsadi to’g’risidagi fikrlar yoritilgan.