XURSHID DO‘STMUHAMMAD HIKOYALARIDA BADIIY TALQIN (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada o‘zbek hikoyachiligida falsafiy-psixologik tahlil masalasi tadqiq etilgan. Shuningdek, muammoning o‘zbek adabiyotshunosligida o‘rganilishiga munosabat bildirilgan. Mavzu Xurshid Do‘stmuhammad ijodi misolida tadqiq etilib nazariy va badiiy tahlil natijalari umumlashtirilgan.