SH. SEYTOV SHIǴARMALARINDA IMPERATIV TAŃLAQLARDIŃ STILLIK QOLLANILIWI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolamizda asar tilida lingvistik til birliklardan biri undalmalarning atributiv komponentligi badiiy tildagi qu’llanilish hodisasiga bag’ishlangan bo’lib, Badiiy asarlarda qo’llanilishdagi so’z ma’nolarining ta’sirchalikdagi o’ziga xos xususyatlariga bag’ishlangan ayrim tafsilotlarimiz havola etiladi.