O‘QUVCHILAR NUTQIDAGI DILEKTAL KAMCHILIKLARNI BARTARAF QILISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada o‘quvchilar nutqidagi dialektal xatolarning yuzaga kelish sabablari to‘g‘risida ma’lumot berildi. O‘quvchilarning nutqida yuz beradigan dialektal xatolarga alohida to‘xtalib, ularni bartaraf qilish bo‘yicha tavsiyalar keltirildi.