ОҚЫӮШЫ ЖАСЛАРДА ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ БИЛИМ ТИЙКАРЛАРЫН ҚӘЛИПЛЕСТИРИӮДЕ КРЕАТИВ ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ПРИНЦИПЛЕРИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Қарақалпақ халқы өз миллийлиги менен басқа миллетлерден айырылып турады. Миллийлигимиз миллий нағыслар менен кестелениў өнеринен турып қоймастан, басқа да миллий қадриятларымыз бенен басқа миллетлерден айырылып турамыз.