KASBIY STANDARTLAR ASOSIDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUVNI TA’LIM DASTURIDA AKS ETISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada kasbiy standartlar asosida kompetensiyaviy yondashuvni ta’lim dasturida aks etishi, kasb standartlarining ta’lim dasturlariga integratsiyasi, kompetentsiyaviy yondashuv asosida tashkil etilgan ta’lim o‘quvchilar tomonidan egallangan bilim, ko‘nikma va malakalarni o‘z faoliyatlarida amaliy qo‘llay olish kompetentsiyalarini shakllantirishga yo‘naltirilganligi o’z aksini topgan.