BASLAWÍSH KLASLARDA TÁBIYIY PÁNLERDI ÓTIWDE ÁMELIY ISLERDI SHÓLKEMLESTIRIW (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqalada baslawısh tálim tábiyattanıw sabaqlarında klasstan tıs jumıslar processinde balalardı tábiyat penen tanıstırıwda ámeliy islerdi shólkemlestiriwdiń nátiyjeli metodları boyınsha pikir júrgizilgen.