BOSHLANG’ICH SINFLARDA KITOBXONLIKNING ZAMONAVIY USULLARDA O’QITILISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
maqolada ta’lim jarayonida o‘qituvchi va o‘quvchilarning hamkorlikdagi faoliyati, o‘quv jarayonida interfaol metodlar va axborot texnologiyalarini qo‘llashning zamonaviy texnologiyalardan foydalanish usullari haqidagi fikr va mulohazalari yoritilgan.