AKTYORNING KASBIY MAHORATI VA OBRAZ YARATISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada aktyorning  kasbiy mahorati va uni rivoglantirish borasidagi izlanishi shuningdek talaba yoshlarning kasbiy mahoratni o’zlashtirishga oid bilimlri  haqida so’z boradi.