TEATR SAN’ATIDA YANGI O’ZBEKISTON YOSHLARI OBRAZINING TALQINI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada Yangi O’zbekiston Yoshlarining Teatr sahnasidagi obrazlari, hozirgi kunda yurtimizda teatr va madaniyat sohasidagi o’zgarishlar,yutuqlari va imkoniyatlari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, teatr san’atining yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati haqida fikr-mulohazalar berilgan.