O‘ZBEK TEATRI TARIXI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada teatr va uning jamiyatdagi o’rni hamda  o‘zbek teatrining barpo bo’lish tarixi haqida so’z boradi.