KINO VA KINO SANOATI RIVOJLANISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Quyida keltirilgan maqolada kino sanoatimizning rivojlanishida mutaxassis kadrlar va ularni tayyorlash masalasi haqida so‘z yuritiladi.