TARIX FANIDAN TO’GARAKLARNI SAMARALI TASHKIL ETISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada Tarix darslarida to’garak jarayonida qilinadigan ishlarning ahamiyati va u orqali ta`lim sifat - samaradorligini oshirishda yuqori muvafaqqiyatga zamin yaratishi haqida mulohazalar yuritilgan.