PAREMEOLOGIK BIRLIKLAR FIKRNI TA’SIRCHAN VA TEZKOR YETKAZUVCHI VOSITA (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu tezisda paremeologik birliklarning OAV lari materiallaridagi axamiyati va gazeta jurnallarda chop etilayotgan maqolalar tarkibida qanday holatlarda qo’llanilishi haqida fikr yuritiladi. O‘zbeklardan birinchi bo‘lib kim iboralarni o‘rganib, ilmiy ishlar olib borganligini hamda bir nechta iboralarning qo‘llanilishi, ularning ma’nolari, gapda ifodalab kelgan holatga ta’sirini bilib olamiz.