BOSHLANG'ICH SINFLARDA MILLIY O'QUV DASTURINING AHAMIYATI VA TA'LIM JARAYONIGA TADBIQ ETILISHI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada milliy o'quv dasturi yaratilishining huquqiy asoslari,ta'lim jarayoniga tadbiq etilishi va dasturning davomiyligi,izchilligi va uzluksizligi haqida ancha yaxshi fikrlar berilgan.Bu maqoladan bizlarga tegadigan foydasi shundan iboratki,o'sib-ulg'ayib kelayotgan yosh avlod milliy o'quv dasturi orqali yangi bilimlarga ega bo'lishi va o'quvchining mustaqil faoliyatini qo'llav-quvvatlash kabi muvaffaqiyatlarga ega bo'lish mumkin.