«BOSHLANG’ICH TA’LIM ONA TILI DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH» (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada boshlangʻich ta’lim ona tili fanini oʻqitish jarayonida,oʻquvchilarning darsga nisbatan qiziqishlarini orttirishga, qaratilgan innovasion texnologiyalardan keng foydalanishning samarali usullari yoritib berilgan.