«SINFDAN TASHQARI DARSLARDA O’QUVCHILARNING FAOLLIGINI OSHIRISH» (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Yangi Oʻzbekistondagi taʻlim tizimini rivojlantirishda o’quvchilarni tez rivojlanayotgan davrimiz yangiliklari bilan hamohang tarzada yangicha usullardan foydallanish zamonaviy pedagog uchun muhim ahamiyat kasb qiladi. Darslarda o’quvchilarni zeriktirmaslik uchun turli o’zlarining tillarida va o’zlarining qiziqishlari asosida yangicha metodlar zarur.