BOSHLANG’ICH SINF OʻQUVCHILARIGA MANTIQIY MASALALAR YECHISHNI OʻRGATISH USULLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf matematika darslarida oʻquvchilarni mantiqiy masalalar yechishda bilim, koʻnikma va malakalarini oshirishi haqida yozilgan.