O’QUV LUG’ATLARINING MAKRO VA MIKROSTRUKTURASI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Maqola terminologik lug‘atlarning mikro va makrostrukturasi bag‘ishlangan bo‘lib, terminologik lug‘at tuzish tamoyillari va metodlari keltirib o‘tilgan. Bundan tashqari, ko‘plab lug‘atshunos olimlarning fikrlari o‘rganib chiqilgan. Shu bilan birga bugungi kun leksikografiya yo‘nalishidagi dolzarb masalalar va ularni lug‘atshunoslik sohasidagi o‘rni haqida to‘htalib o‘tilgan.