BOLALARDA QAD-QOMATNING SHAKLLANISHI VA UNING KAMCHILIKLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Bolalarda qad-qomatning shakllanishi turli xil biologik, ekologik va xulq-atvor omillarini o'z ichiga olgan murakkab jarayondir. Qad- qomatning to'g'ri rivojlanishi bolalarning jismoniy va ruhiy salomatligi uchun juda muhim bo'lsa-da, u bilan bog'liq bir qancha kamchiliklar ham mavjud. Ushbu maqolada bolalarda qad-qomatning shakllanishi va bu jarayonning mumkin bo'lgan kamchiliklari o'rganiladi.