O'QISH DASTURI TAHLILI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada Oʻqish dasturi tahlili ochiq bayon qilingan hisoblanib oʻqish dasturining bilgilangan guruhlarida bolaning qanday qilib oʻqish darsligiga qiziqishini yoʻllarini ochib bergan. Bollarni ifodali , umumlashtirib oʻqidhlari uchun yoʻllari namoyon qilingan.