BOSHLANG’ICH SINFLARDA "TARBIYA" DARSLIKLARI TAHLILI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada tarbiya fani haqida,1-2-3-4-sinflar tarbiya darsliklari mavzulari, ularning tahlili, nima uchun maktablarga tarbiya fani qуyilganligi haqida bayon qiladi.