TA'LIMDA STEAM YONDASHUV (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston ta'lim tizimidagi yangi o'zgarishlar, qaror va farmonlar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek ta'limdagi yangi yondashuv STEAM ta'lim texnologiyasi yoritib berilgan.