STEAM TA'LIMI - BU AXBOROTLASHGAN ZAMON TALABI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2023)
Mazkur maqolada STEAM ta’limning rivojlanishi, nazariy asoslari, imkoniyatlari, yutuqlari haqida keng molohaza yuritilgan. STEAM ta’limidan foydalanish afzaliklari va bu ta’lim shaklining fan sifatida ta’lim muassasalarida o’qitilayotganligi asoslab o’tilgan.