BIOLOGIYA O’QITUVCHILARINI AXBOROT MA’DANIYATINI SHAKLLANTIRISH OMILLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolada axborot madaniyati tushunchasi mazmuni, shaxsning axborot tayyorgarligi tarkibiy tuzilishi, bo‘lajak biologiya o‘qituvchilari axborot madaniyatini rivojlantirishning pedagogik imkoniyatlari yoritilgan.