ÚRP-ÁDET DÁSTÚRLERDIŃ JASLAR TÁRBIYASÍNDA TUTQAN ORNÍ (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Mazkur maqolada yoshlar tarbiyasining rivojlanishida  qoraqalpoq milliy urf-odatlarining tasiri to‘g‘risida so‘z yuritilgan.