O‘QUVCHILARDA AXBOROT ISTE’MOLI MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada ta’limda axborot savodxonligi tushunchasi o‘rganiladi va ta’lim sohasida axborot savodxonligini oshirishdagi roli yoritilib, axborot savodxonligini ta’lim o‘quv dasturiga integratsiyalash strategiyalari hamda ushbu jarayonda yuzaga keladigan muammolar va yechimlar ko‘rib chiqiladi.