PEDAGOGIK FAOLIYAT SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA REFLEKSIYANING AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Bugun komil insonni tarbiyalash masalasi har qachongidan ham dolzarbligi ortib bormoqda. Bunday ma’sulyatli va faxrli ishni amalga oshiruvchi pedagogning o’zi-o’zini rivojlantirishda refleksiyaning o’rni muhimdir.