XOR SABAQLARÍNDA DIRIJYORLÍQ TEXNIKASÍNÍŃ ÁHMIYETI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Bul ilimiy maqalada muzika sabaqlarında tiykarǵı iskerlik túrlerinen biri bolǵan topar bolıp qosıq aytıw, yaǵnıy xor tarawı, bul tarawdıń kórkem óner tarawınıń basqa tarawlarınan parqı, xor toparın basqarıwda drijyordıń ornı hám drijyorlıq texnikasınıń áhmiyeti analiz etilgen bolıp, pikir hám usınıslar ilimiy dálillep berilgen.