I. YUSUPOV SHIǴARMALARI TILINIŃ LEKSIKA-SEMANTIKALIQ HÁM STILLIK ÓZGESHELIKLERI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Maqolamizda tilimizdagi lingvistik birliklardan biri frazeologizmlarning badiiy tildagi qu’llanilish hodisasiga bag’ishlangan bu’lib, shoir I. Yusupov asaralrida qu’llanilishdagi su’z ma’nolarining ta’sirchalikdagi u’ziga xos xususyatlariga bag’ishlangan ayrim tafsilotlarimiz havola etiladi.