LUG‘AT TARKIBIDAGI SO‘ZLARNING USLUBIY XUSUSIYATLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF RECENTLY SCIENTIFIC RESEARCHER'S THEORY, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi o‘zbek adabiy tilidagi faol va nofaol so‘zlar, istorizmlar, arxaizmlar, o‘zlashgan so‘zlar hamda ba’zi bir neologizm so‘zlarning uslubiy xususiyatlari tahlil qilindi.